Martin Brygmann og Danmarks Underholdnings orkester

Søndag d. 25. februar kl. 20:00 Odeon, 5000 Odense C

Martin Brygmann i Odeon

I forbindelse med udgivelsen af sit første solo album BATES DELIGHT tager Martin Brygmann på turné med Danmarks Underholdningsorkester samt albummets rytmegruppe fra Stockholm.

Udover sange fra det nye album BATES DELIGHT vil koncert-repertoiret bestå af nye arrangementer af Martin Brygmanns mange hits: Vent på Mig, En Kort en lang, Ud i Det blå, Jeg er for kendt og mange flere kendinge.

Martin Brygmann binder aftenen sammen med historier om hvad der drev ham, anekdoter og fortællinger om sangenes tilblivelse. 

Martin Brygmann er komponist, skuespiller og har en fortid som trommeslager. Som komponist og sangskriver har han i 20 år skrevet musik til solister, film, tv og teater og ofte på tværs af de kunstneriske genrer. Trods denne solide musikalske erfaring er det første gang Martin Brygmann udgiver et uafhængigt soloalbum.

Om albummet ”Bates’ Delight” siger Martin Brygmann: ”Det handler om alle de følelser, livet fylder mig med - fra angst til fryd”. Titlen til albummet er taget fra sangen Driving, hvor det forelskede par i et kort glimt får deres lykkelige romance afbrudt af Hitchcock’sk uhygge.

Martin Brygmanns første solo album er produceret i et samarbejde mellem ham selv og den svenske arrangør Pål Svenre Musikken er indspillet fra grunden i det legendariske Atlantis Studio i Stockholm hvor ABBA i sin tid indspillede deres seks første albums. Udover hit-brødrene Ulf og Henrik Jansson har den 6 dobbelte amerikanske Grammy-vinder Vince Mendoza arrangeret strygerne til tre af albummets tolv sange og han tog oven i købet turen fra L.A. til Konservatoriets Koncertsal i København, hvor han dirigerede Danmarks Underholdningsorkester.

BATES DELIGHT er et projekt drevet af kunstnerisk frihed, dygtighed, kærlighed til musik og ikke mindst - alle de medvirkendes vidunderlige skaberglæde. 

 

Køb din billet her

Normalpris: 395,- 
Abonnentpris: 356,-  (+ 15 kr. gebyr.)

 

Spisning før koncerten?

Hos Restaurant Schiøtz, kan du læne dig tilbage og nyde en lækker middag i hyggelige omgivelser inden aftenens forestilling i ODEON.

2-retters menu pr. person  / 265,- + gebyr3-retters menu pr. person / 325,- + gebyrBestilling direkte hos Odeon Odense

Koncertmenuen er kl. 17.30 og købes her:  https://www.ticketmaster.dk/event/menu-fr-martin-brygmann-den-25-februar-2018-kl1730-billetter/434639

 

Arrangøren oplyser

Dørene åbner kl. 19.30

Medbring din tilsendte billet i udprintet form.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Type Pris Antal

Der tillægges et billetgebyr på 0,00 DKK til alle billetter.