Koppel Sonne Binzer Pasborg og Koppel - Live Koncert

Søndag d. 25. februar kl. 15:00 Bastionen, Nyborg

Halvdelen af DAD og Koppel og Søn Tag det bedste fra den danske rockelite, tilsæt de hotteste navne fra jazzen, og du har et slagkraftigt musikalsk dream team. Placer dem på scenen i Bastionens smukke rammer, og du vil få den ultimative koncertoplevelse. 

Når fem af Danmarks mest velrenommerede musikere går på scenen sammen er der dømt musikalsk topmøde af den sjældne slags. Imellem sig har de spillet med hvad der kan kravle og gå af berømtheder fra såvel den internationale jazz-, rock- og popscene som den danske. Benjamin Koppel, Laust Sonne, Jacob Binzer, Stefan Pasborg og Anders Koppel har årelange venskaber og samarbejde på kryds og tværs bag sig – og nu står de fem stjerner på scenen sammen for første gang.

Dette dreamteam all star ensemble har på kryds og tværs arbejdet sig igennem uendeligt mange projekter og musikalske oplevelser – men endnu aldrig alle fem på samme tid. Før nu. For nu passer kalendrene endelig sammen til glæde for alle, der elsker god musik – om det er inkarnerede jazzere, overbeviste rock-fans, elskere af world music, singer-song-writer-folk eller popmusik – musikken i hænderne på disse fem supermusikere vil blæse liv i håret og kasketten af de fleste.

Repertoiret tager afsæt i de fem musikeres musikalske baggage og kompositoriske klenodier – og der er lagt op til grovswingende, medrivende og melodisk instrumentalmusik, der øjeblikkeligt vil rejse et folkeligt krav om både koncertgentagelse og indspilninger i fremtiden!

 

 KØB DIN BILLET HER

 

Fordelspris kun 300,- + gebyr

Normalpris 365,- + gebyr

 

Dørene åbner kl. 14.00

Varighed ca. 2 1/2 time inkl. pause

 

Arrangør: Bastionen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Type Pris Antal

Der tillægges et billetgebyr på 0,00 DKK til alle billetter.