Karen Marie Lillelund

Tirsdag d. 13. marts kl. 19:00 Magasinet, Odense

Foredrags-tour 2018

Karen Marie Lillelund er nok en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere! Med en smittede livsglæde og lattermildhed formår hun at fange publikum. De sidste 15 år har hun formidlet ny og spændende viden om adfærd og humor – og hun tager det helt ned på jorden, så du kan bruge det i din hverdag.

Hun besøger flere lokationer i 2018, og vi glæder os til at byde hende velkommen!

Dato og lokation:  Tidspunkt kl. 19.00-20.30. Se alle dato og lokationer under ”Beskrivelse”.

Priser:  Fordelspris 175 kr. + gebyr // Normalpris 225 kr. + gebyr.

Bemærk:  Der er ingen pause under foredraget.

 

KØB DIN BILLET HER 

 

Beskrivelse

Foredrags-tour 2018
Karen Marie Lillelund elsker humor. For hun mener at humor kan være med til at flytte bjerge – både privat og i ens arbejdsliv. For hvem nyder ikke, når en person har humor, og man kan grine sammen. Dog kommer det humoristiske overskud ikke altid let, da man ikke kan påvirke andres adfærd. Karen mener dog heller ikke, at vi kan ændre andres adfærd, vi kan dog starte med vores eget.

Det humoristiske overskud starter hos os selv og Karen-Marie Lillelund giver i dette foredrag mange forskellige bud på, hvor vi kan begynde i det nære, på jobbet i parforholdet og i forhold til os selv.

Dato og lokation

Odense
Den 13.03.18 Magasinet, Odense.


Karen Marie Lillelund
Hun er to gange blevet kåret som Danmarks bedste foredragsholder af eventbureauet Confex og har modtaget prisen som ”Årets Erhvervskvinde i Nordjylland”. Hun er desuden certificeret ”Corporate speaker” fra USA.
Ved siden af sin foredragsvirksomhed skriver Karen-Marie klummer for Arbejdsmiljø Magasinet og bladet ”Kulør”.

Hun har skrevet tre bøger med udgangspunkt i foredragene: ”Humor i ledelse” (Børsen)”Humor på arbejde” (Gyldendal Business) og "Håndbog til et lattermildt liv" (Gyldendal Business).Fra 2000-2013 var Karen-Marie bakkesangerinde i den gamle pavillon på Dyrehavsbakken og i foråret 2012 havde hun premiere på sit første one-woman show ”Karen-Marie Lillelund i godt selskab” Et musikalsk underholdningsshow, som spillede for fulde huse i både Ålborg, Århus, Odense og København.

Den tyske filosof Immanual Kant har sagt, at ”som modvægt til livets mange sorger har himlen skænket mennesket tre gaver: Håbet, søvnen og latteren.” Og helt i tråd med det, har Karen-Marie gjort det til sit mål at demonstrere lattermildhedens betydning for menneskeligt samvær og kommunikation, og hvordan det faktisk ikke bare er en kliché, at alting bliver bedre og nemmere, hvis man kan le af og med sig selv og hinanden.

Bemærk
Fordelsklubberne i jysk fynske medier er teknisk arrangør. 

 

KØB DIN BILLET HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Type Pris Antal

Der tillægges et billetgebyr på 0,00 DKK til alle billetter.